Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi!

Köşe Yazısını Dinle

20 Kasım Pazartesi

13:49 sonrası Ay boşlukta ilerliyor olacak, öğleden sonra yarım kalan işleri tamamlamak için daha uygun görünmekte. Günün ikinci yarısı ağır işleyebilir. 17:29 sonrası transit Ay, Balık burcuna geçiş yapıyor ve takip eden 2,5 günlük süreç boyunca maddi hırslar azalıyor bunun yerini manevi konular ve medidatif aktiviteler alıyor. Sinemaseverlerin buluştuğu zamanlardır. Sanat kokan her içerik önemlidir. Merhamet, anahtar kelimemiz olsun. Patili dostlarımızı bu soğuk günlerde unutmayalım.

21 Kasım Salı

Merkür ile Chiron arasında tatlı bir açı kesinleşiyor. Size yük olan düşünceleri şifalandırmak, dertleri paylaşmak için güzel bir etkideyiz. Reiki gibi alanları kullanarak, olumlu ifadelerle geçirebileceğimiz bir gün özellikle de boğa çakrası üzerine çalışabiliriz. Spiritüel etkilerin olduğu bugünü danışmanlık alarak değerlendirebilirsiniz. Gönül yaralarını şifalandırma zamanıdır.

22 Kasım Çarşamba

Venüs ile Chiron arasında sert bir açı beliriyor. Para piyasaları ve ilişkiler konusunda dikkatli adım atmalıyız. Ayrılıklar, abartı haller yaşanabilir. Sevilmediğinizi hissedebilirsiniz. Bu zamanlar, özşefkat çalışmaları yapmak için güzeldir. İş hayatında başarısız olma korkusu yaşamayın. Bel bölgesi hassas olabilir, üşütmemeye özen gösterelim. Ayrıca Güneş Yay burcuna geçiyor. İyi ki doğdunuz sevgili Yay burçlarım. Açıkcası Akrep sezonu hepimizi yordu. Yay geçişi hepimizi neşelendirecektir. 20:20 sonrası, transit Ay Koç burcuna geçiyor bu enerjiyle birlikte yapılan programlarda hareketlenir. Hemen akabinde Güneş ile güzel bir açısı var. Sosyalleşmek için güzel bir akşam.

23 Kasım Perşembe

Güneş ile Satürn arasındaki sert açı, koşullu durumları getirebilir. Hamle yapmak için doğru zamanlar değildir. Hayat enerjiniz kısıtlanmış gibi hissedebilir, motivasyonunuz düşebilir. Asık suratla gezmek yerine, yaşanan olumlu durumları ıskalamaya gayret gösterelim. Bir şey olmasa bile içsel olarak huzursuz ya da kaygılı hissedilen zamanları anlatır. 27 Kasım günü gerçekleşecek olan İkizler dolunayı etkisine girmek üzereyiz. Düşünceleri kontrol etmek kolay olmayabilir.

24 Kasım Cuma

Akşam saatlerinde Plüto etkileşimi beliriyor bu açı duyguların çok rahat ifade edildiği zamanlar değildir. Adapte olmak zorlaşabilir. Zorlu görünümler 23:29 sonrası transit Ay’ın Boğa burcuna geçişiyle yerini konfora bırakıyor. Gece, abur cubuk tüketimi artabilir. Takip eden 2,5 günlük süreçte maddi güvence konuları artabilir. Sevdiklerinize Venüs doğasında hediyeler vermek için güzel zamanlardır. Çiçek, takı, güzel kokular, çikolata, spa gibi. Seven sevdiğine sıkıca sarılsın!

25 Kasım Cumartesi

Kırgınlıkların açığa çıktığı zamanlar olabilir. Eylemler kısıtlanabilir. Olayların negatif yönüne odaklanabiliriz. Ağır metallerin aktif olduğu alanlar haberlerde yer alabilir. Spora alışkın değilseniz, kaslarınızı fazla yormamaya tam tersi bu sıkışık etkiyi esneme hareketleriyle gidermek güzel olur.

26 Kasım Pazar

Sabah saatlerinde iletişimin hızlı aktığı zamanlardır, ani haberler gelebilir. Cumartesi kırılan kalpler, Pazar telefonlarıyla hareketlenir. Spontane programlar yapılır. Özetle; yoğun bir hafta bizleri bekliyor olacak.

Hepimiz için güzel bir hafta diliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X