Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi

Köşe Yazısını Dinle

Aralık ayının son haftasına girmiş bulunmaktayız. Haftalık astrolojik analize hoş geldiniz!

Pazartesi gününe Ay İkizler seyahatiyle başlıyoruz. İletişimin hız kazandığı, problemlerin çözümü için uygun bir gün olarak görünmekte. Merkür retrosunun çalışma şekli, uzun soluklu projelerde takılı kalınmış hataları bulmaya vesile olur.

Salı günü dikkat edilmesi gereken bir gün çünkü transit Ay’ın sert kontakları var hem de Mars Neptün karesini tetikliyor. Bu direkt dolandırıcıların etkisi altında kalmak demektir. Şifrelerinizi kimseyle paylaşmayın ve bilmediğiniz numaralarla iletişime geçmeyin. Sosyal medyada yaşanabilecek zorlukları anlatabilir. Zaten 10:55 ve 18:55 arası Ay boşlukta ilerliyor olacak, yeni girişimler için çok desteklemiyor. Sonrasında Ay Yengeç burcuna geçiyor ve Satürn ile olumlu bir açısı var. Akşam akış rahat ilerliyor. Yaşça büyük kişilerden destek görme anlamıdır, toplantı için katıldığınız yemeklerde geleceğe yönelik tanışmaları işaret edebilir.

Çarşamba günü sabahın ilk ışıklarında Yengeç burcunun 4 derecesinde yılın son dolunayını yaşayacağız. Dolunaya eşlik eden Jüpiter, gelecek hedeflerinizi şekillendirmede destek olacaktır. Özellikle de haritası toprak grubu (Boğa, Başak, Oğlak) ağırlıklı haritalar için pozitif etkilerden söz edebiliriz. Merkür Neptün karesi de etkinken, alt metinleri iyi değerlendirmek önemli olacaktır. İstifa edilmiştir, yeniden işe dönmeniz beklenir ve bu durumda size verilen tahahütler karşılanacak mı? Bu gibi durumlara dikkat ediniz. Hafta boyunca bağışıklık sistemlerine dikkat edilmeli, sebze meyve ağırlıklı tüketimler önerimdir.

Perşembe günü Ay Neptün üçgeni hakim. Hazır elementi enerjisi aktifken, günün yorgunluğunu su elementi ses frekansıyla ya da medidatif çalışmalarla geçirebilirsiniz. Olayların daha net görüldüğü zamanlar olduğu için eskiye bir dönüş ve özlem hissedilebilir. Güvenli limanımız ne olursa olsun aileden ilk aldığımız beslenimdir. Temele ve öze iniyoruz. Ayrıca Merkür Mars kavuşumu agresyona sürükleyici konuşmaları tetikler. Bu dünya arenasına da yansıyabilir. İşlerinizi acele bir şekilde halletmeye kalkışmayın, olmuyorsa başka zamana öteleyin.

Cuma gününe Ay Aslan burcunda uyanıyoruz. Keyifli etkiler getirdiği kadar ego çalıştırmak demektir, bu bireyin enerjisini ne yöne kullandığına bağlı olarak değişir. Öğle saatleri abartıya açık zamanları gösteriyor. Gereksiz tüketim demektir, abartı anlayışlar getirir. Nihayet gece saatlerinde transit Venüs Yay burcuna geçiyor. Yurtdışı planları yapılabilir. Macera etkisi başlıyor. Esnek koşullara uyum sağlayabilmek demektir. Bu süreçte birine hediye almak istiyorsanız, kişiye yönelik workshop satın almak harika bir fikir olur.

Cumartesi akşamüzeri Ay Uranüs karesi etkin olacak. Hortlayan eski sevgililer olabilir. Yeni yıl yaklaşırken dikkatli olalım. Planlar sekteye uğrayabilir, uzun soluklu projeler için doğru bir süreç olmayabilir.

Pazar, yılın son günü Ay Mars etkileşimiyle başlıyoruz. Hazırlıklara sabah erken saatte başlayacağız demektir. Öğleden sonra Ay Başak burcunda seyrediyor olacak. Her şeyi didiklemeyin, huzursuzluk yaratmayın. Bugünün çok bir önemi yok. Sağlığımız yerinde olsun gerisi bir şekilde hallolur. Akşam saatlerinde zaten Satürn etkisindeyiz. Gecikmeler, engeller olabilir. Yemek siparişlerinizi önceden kendiniz gidip alın, her işinizi son dakikaya bırakmayın.

Dilerim hepimiz için çok güzel bir hafta olur. Yazı yazmayı özlemişim. Yengeç dolunayı videomda görüşmek dileğiyle. Kendinize çok iyi bakın!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X