Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi

Köşe Yazısını Dinle

Pazartesi sabahına Ay Yay transitiyle başlıyoruz. Sabah saatlerinde bu neşeyi hissedemesek bile, akşamüzeri Venüs ile etkileşimi her konuda daha verimli olunacağını göstermekte. Güne başlarken aldığımız sorumluluklarda ekstra efor sarfetmek gerekebilir.

Salı günü Ay ve Chiron arasında uyumlu bir açı seyrediyor olacak. Şifanız kendinizdedir. Bir de güne hakim olan enerji Merkür ve Neptün arasındaki sert açıdan geliyor. Bu etki zaten kendisini hissettirmeye başladı. Yanılgılardan uyanma anlamını gösterir. Bazen bir projede sadece hedefe odaklanırsınız, resmin küçük bölümünü kaçırırsınız ve aslında en temel yerdir. Bunu aynı kendi hayatınızada modelleyin. Belki bu sizi huzursuz edebilir. Ama günün sonunda yanlışlıklar açığa çıkacaktır. Dikkat dağınık olabilir. Çok büyük sözler vermeyiniz.

Çarşamba günü Ay Oğlak transitiyle başlıyoruz. Beyaz yakaların gözleri yaşlı. Harıl harıl iş yüküyle selamlıyoruz günü. Dayanıklılığınız test edilebilir. Olayları değerlendirme şeklimiz, mantık çerçevesinde olacaktır.

Perşembe günü, yılın ilk yeniayı gerçekleşecek. Oğlak burcunun 20 derecesindeki bu yeniayın an haritasını incelediğimde, yükselende İkizler var ve yönetici gezegeninin sert bir açıda olduğundan söz etmiştim. Merkür retrosu bitmiş olsa da, gölge hala devam etmekte. Yeni girişimlerden ziyade, eskide göremediklerimizi farketme açısı olduğu için biraz daha beklemede kalınmasından yanayım. Zaten burda destek Uranüs’ten gelecektir. Hızlıca adapte olmak, çözümlere ulaşmak, yenilikçi fikirler demektir.

Cuma gününe Ay Kova seyahatiyle başlıyoruz. Evrensel konular, bireysel etkiden çıkma demektir. Kalabalık programlar yapmaktır. Bireyin çıkarlarını gütmemesidir. Ancak Jüpiter ile karesi, kargaşa ve abartı getirebilir.

Cumartesi günü öğleden sonra tüm gün Ay boşlukta seyrediyor olacak. Bunun astrolojik meali transitteki Ay’ın hiçbir gezegenle açı kurmadan ilerlemesi demektir. Haliyle yeni işleri başlatmayı önermeyiz. Sanki zaman yavaş akar, işler bitmeyecekmiş gibi gelebilir. Askıda kalma durumudur. Bugünü yarım kalan işlerinizi düzenleyerek, esnek programlar yaparak değerlendirebilirsiniz.

Pazar günü ise güne Ay Balık transitiyle uyanıyoruz. Ve Merkür yeniden Oğlak burcuna geçiyor. Artık işimiz gücümüz sistemden yana. Gelecek hedeflerini inşa etme zamanıdır ki bu Pazar gününün Satürn ile etkileşimiyle birlikte, tüm gün yatıyım modunda geçmeyeceği belli.

Kendinize çok iyi bakın! Güzel haberlerinizi bekliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X