Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

İkizler burcunda dolunay

Köşe Yazısını Dinle

27 Kasım günü öğle saatlerinde, İkizler burcunun 4 derecesinde dolunay gerçekleşiyor olacak.

Dolunayın an haritasında yükselende Kova burcu yer alıyor. Yöneticisi Satürn, Kasım ayında retrodan çıkmıştı. Bu dolunay ile birlikte kısıtlayıcı unsurlar söz konusu olabilir. Bu konular daha çok kariyerinizde çizdiğiniz rotada verimliliğin düşüşü olarak çalışabilir. Güçsüz hissettiren koşulların, motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Bazı öfkelendiren durumlar yaşandığında susmak yerine, sağlıklı iletişim kurarak düşüncelerin sizi kemirmesine yol açmayın. Hevesinizi köreltmeyin, güzel olan zorlukların ardından gelir. Bilhassa ticari konularda İkizler, Başak, Yay ve Balık yerleşimleri olanların ek olarak dikkatli olması gerekli. Konuşmalarda da normal verdiğiniz cevapları başkaları ters algılayabilir. Bu yüzden karşınızdaki kişiyi uzun zamandır tanıyorsanız, dert etmeyin derim.

Söz konusu hava elementinde gerçekleşen bir dolunay olunca, bilgelik içeren konular öne çıkar. Zihin hızlanır, yeni olasılıklar evrilir. İkizler burcunda gerçekleştiği için, yönetici gezegeni Merkür’ün etkileri oldukça önem taşımakta. Önce bir Merkür’ün ifade ettiği konuları konuşalım istedim. Merkür; bilgiyi alış şeklimizi, düşüncelerimizi, öğretim hayatını, seyahatleri, taşımacılığı, aktarımları, basım & yayıncılık ve haberleşme kanallarını hatta online platformları anlatır. Özetle bilginin yayıldığı her alan aktif olacaktır. Merkür’ün Neptün ile sert kontağı, dost ile düşmanı karıştırmayı anlatıyor.

Ancak bir açı kesinleştiğinde ve o gezegen Neptün olduğunda, daha çok belirsizliklerin ortadan kalkması ve uyanışa geçmeden söz ederiz. Belki de işler/kişiler sandığınız gibi değildir. Venüs’e eşlik eden Güney Ay Düğümü, tutulmayı tetikleyen bir dönem olacağını anlatıyor. Eylül ayından beri olan uğraşlar aydınlanıyor. İlişkilerdeki birlik teması bozulmaya uğruyorsa, belki de bırakmanın doğru zamanıdır. Finansal konularda da yaşanan belirsiz koşullar, yatırımlar konusunda dikkatli olunmasını gerektirecektir. Bir de Güney düğüm bağlantısı, sizi frenleyen insanları temsil eder.

Güneş ile Mars hareket enerjisi kazanmak ve başlatmak ister. Venüs, yatırımlar ve projelerde geriletebilecek etkileri anlatır. Ve bunun sonucu başarısızlık korkusunu tetikleyebilir. Hep derim en yakınlarınız, zaaflarınızı bilir. Bu dolunay birazda yüzeysel ilişkileri baz alıyor. Eğer gönlünüz rahat şekilde sorunlarınızı anlatabiliyor, sırtınızı dayadığınız sağlam kişiler varsa çok şanslısınız demektir. Çünkü insanoğlu, negatif vermeyi ve algılamayı sever. Bu dolunayın teması T-kare ile kalan Satürn Balık (bir olarak hareket etme, destekleme, zorluk yaşayanın yanında olma) getirsin.

İyi kalpler buluşsun diyorum!

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X