Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Koç burcu olanlar bu haftaya dikkat; Boyunuzu aşacak işlere girişmek doğru olmayabilir

Köşe Yazısını Dinle

Yeni haftaya Ay tutulması ile başlıyoruz. Ankara’ya göre çıkarılmış an haritasında yükselende İkizler bulunmakta.

Yöneticisi Merkür Koç burcunda ve 11. evde. Ekip çalışmaları, ülkeler arası ittifaklar, etkinlikler ön planda olur. Bireysel anlamda da geleceğe dair hedefler belirlemek için güzel bir tutulma. Tutulmanın yöneticisi Venüs, Jüpiter ile olumlu bir açıda. Ama Satürn hala devrede. Boyunuzu aşacak işlere girişmek doğru olmayabilir.

Koç, öncülük etmek & hızlıca bir işe girişmektir. Satürn orada diyor ki “bunun ön hazırlığını yaptıysan, sana destek veririm.” İlişkilerde de aynı durum geçerli. Taraflardan biri sorumluluk almaya cesaret edemiyorsa, ayrılıklar bu dönemde kaçınılmaz oluyor. Zaten bu kararı da mantığa uymadığı için alıyoruz. Buram buram duygusallık kokan bir etkide değiliz.

Haftalık etkilerde, perşembe gününe kadar stres barındıran enerjilerdeyiz. Dış görünüşle ilgili değişimler, toplantılar & iş görüşmeleri ya da küslüklerin son bulması için destek arıyorsanız perşembe günü öğle saatleri uygundur.

Cuma ise haftanın pasını attığımız, sakinleştirici etkilerle geliyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, size iyi hissettiren kişilerle organizasyonlara gitmek için güzel bir gün.

Cumartesi gününün hakkını veremeyebiliriz. Programlarda gecikmeler yaşanabilir.

Canım Pazar, Ay Yay etkisi hoş geldin! Keşke hep kalsan. Seyahat planlamak, uçak bileti satın almak, eğitimi kaydolmak, belgesel izlemek gibi ufuk açıcı ne varsa koşuyoruz.

Dilerim hepimiz için çok güzel bir hafta olur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X