Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Koç burcu olanlar dikkat! 25 Mart’ta ne olacak?

Köşe Yazısını Dinle

Pazartesi; Ay Yengeç etkisiyle güne başlıyoruz. Satürn’ün desteğiyle, yarım kalan işleri organize edebiliriz. Yaşça büyük kişilerden destek görebiliriz. Yapılan görüşmelerde akış hızlı ilerler. Önemli bir işiniz varsa, akşama denk gelmesini önermem.

Salı günü; maneviyatın bol hissedildiği, aile gibi gördüğünüz kişilerle yapılabilecek kalabalık iftar sofraları, yardımlaşmanın sıcaklığının hissedildiği bir gün olur. Aranızın bozuk olduğu birileri varsa, bugünü değerlendirebilirsiniz.

Çarşamba günü; Ay Aslan burcunda ilerliyor. Ve Güneş Koç burcuna geçiyor. İyi ki doğdunuz sevgili Koç burçlarım! Bize ilkleri öğreten, inisiyatif aldırabilen cesur civcivler sizi seviyorum.

Perşembe günü; haftanın en motivasyonu düşük günü olabilir. Jüpiter, büyütmek demektir. Egonun da şişmesidir, kavgaların da büyümesidir. Fanatizm de demektir. Zaten Güneş ve Merkür Koç burcunda ilerliyor. Sonunu düşünmeden hareket etmeyi de anlatır. Dengeyi koruyalım.

Cuma günü; Ay ile Mars arasındaki zıtlaşma, minik ev kazaları ve dikkatsizlikleri doğurabilir. Önemli bir işiniz varsa, sabahın ilk saatlerine denk gelmesini önermem. Ve transit Ay 10:41 sonrası Başak burcuna geçiyor. Takip eden 2,5 günlük süreçte her konuya titizlikle yaklaşıyor, mantıklı olana vakit harcamak istiyoruz. O zaman başlasın sağlıklı elemeler! Buna evdeki fazlalıklardan kurtulmak için başlayabilirsiniz.

Haftanın diğer önemli vurgusu Venüs ile Satürn’ün Balık burcunda kavuşumu. Venüs, sosyal bir gezegendir. Satürn ise kurak bir doğaya sahiptir. Ve sanılanın aksine bu etki mantıklı kararları sürükler. İlişkiniz, ortaklığınız, yatırımlar olsun. Hepsinde duygusallığı bir kenara bırakıyoruz. Zaten 25 Mart günü gerçekleşecek Ay tutulması, direkt olarak ilişkilerle alakalı. Takip eden 6 aylık süreçte desteklenen haritalar için evlilik sezonu açılır.

Cumartesi günü; duygusal konuları masaya yatırmak için uygun bir gün olmayabilir. Beklenen haberlerde de gecikmeler meydana gelebilir.

Pazar günü; sürprizli gelişmeler yaşanabilir ancak bu beklemediğimiz taraftan gelir. Bu ayıltıcı etkiyle de ferahlarız.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X