Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Mücadeleye hazır olun! Burçları bu hafta neler bekliyor?

Köşe Yazısını Dinle

KOÇ

Kendini ifade etmenin en özgün yolu, nasıl hissettiğine odaklanmaktan geçiyor. Bu ay, seninle benzer hayat mücadelesi veren kişilerle tanışabilirsin. Projelerini yapılandırabilir, çevrenden destek alabilirsin. Bu taze geçiş, eskiyi geride bırakmanı sağlar. Motton “bilgi, özgürleştirir”.

BOĞA

Ne yapıyorsan, rutinden çıkma zamanı! Sorumluluklar devam ederken, belki de ihtiyacın olan bulunduğun yerden biraz uzaklaşmak ve kendine ne kadar yüklendiğinin farkına varmaktan geçiyor. Motton “geminin kaptanı, sensin”.

İKİZLER

Hazırlık evresi bitti. Molanın tam zamanı derken, hızlı çalışan zihin üretmeyle meşgul. Nerede olursan ol, bu ay yerinde saymıyorsun. Seyahat, eğitim, website, global şirketler gündeminde. Motton “aradığın uzaklarda değil, yanı başında”.

YENGEÇ

Hakkınız olan sizinse gelir. Aşk olsun, para olsun. Kalbinize kıran ne varsa bu dönem yeni gelişmeler olur. Hayata bir kere geliyorum mottosunu barındıran yeniay ile yaşamın gerçekliğini farketmeniz eşzamanlı çalışıyor. Duygusal kırgınlıklardan ziyade, kendi dönüşümünü tadan bir Yengeç var.

ASLAN

Bir Aslan tarafından sevilmek özeldir. Ailenizden biri olsun, ister sevgili, ister arkadaş. Kendileri de aynı etkiyi görmek istiyor. Gerçek sevgiyi aradıkları döngüdeler. Yol çetrefilli, sonu hep aydınlık. Dengesini arıyor. Belki de önce içe dönüyor. Aklıma bir söz geliyor. “Ve aşk. Herkesi ona benzetip, kimseyi onun yerine koyamamaktı.”

BAŞAK

Alma verme dengesinde en çok sapma yaşayan üretken Başak burçlarım bu ay sadece kendi işiyle uğraşmayı öğreniyor. İş hayatınızda veya günlük rutinlerinizde yeni bir döngü başlıyor. Sadeliğin en güzeli hali sizler, yeniden her şeyi dokuyacak güce sahipsiniz. Motton “değişmesini bekleme”.

TERAZİ

Ne kadar değiştin? Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Ve bu yeni kimliği çok sevdim. İhtiyaçlarının farkındasın. Eksik olan parça senin onu sevdiğin, onun da seni sevdiği. Birlikte huzurlu bir ilişki içerisinde olduğunuz bir ilişki. Yetmiyor, yaratıcılık artıyor. Bu mottoyu takip edenlere selam olsun!

AKREP

Yüzeysel olanla ne zaman ilginiz oldu ki şimdi olsun! Köklere iniyoruz. Özü anlayabilenle yola devam ediyoruz. Aile gibi gördüğünüz kişilere ihtiyacınız var. İhtiyaç modelleri değişiyor. Ve bir söz geliyor aklıma. “Anı bahçelerinde üşümek sıcaktı.” Ne çok severim!

YAY

Yılın en sosyal kelebeği olmaya aday ödülü sizlerin. Elbette inişler çıkışlar var. Hangimiz dümdüz ilerleyebiliyoruz? Yeteneklerinizi keşfetme, sergileme zamanı. Sosyal medyanın gücünü kullanabilirsiniz, yakın arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Çokça kısa seyahat, ufukta bekleyen bir eğitim var.

OĞLAK

Para Para Para! Sezgilerle işi yok. Bir olayın önce mantığı kavranacak, sonra ona erişim sağlanacak. Finans konularında sizi ileriye taşıyacak durumlar yaşanabilir. Sadece madde değil, değer yargıları da değişiyor. Dengeye ihtiyacın varsa, kalbini dinlemekten korkma!

KOVA

Bu döngüyü unutma. İleride yaşanacak olan her şey, kısa bir fragmanla geliyor. Özgürlüğü kısıtlayıcı unsurlar mı? Üzgünüm ama o sizde yok! İş hayatında bunu mu yaşıyorsun, radikal bir kararla kendi işini kurabilirsin. İlişkilerini de incelersin, güçlü duygular varsa devam edersin. İnsan yalnızlığı en çok nerede hisseder?

BALIK

Dışarıdan bakıldığında belki her şey yolunda, bir de sizin içinizde kopan fırtınaları sormak lazım. Merhametle olan sınavımız cabası. İhtiyacınız olan; tüm sorumlulukları geride bırakmak istediğiniz yeni bir diyar oluşturmaksa, kendi bölümünüzü yeniden yazabilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X