Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Yeni hafta nasıl geçecek? İşte şanslı burçlar…

Köşe Yazısını Dinle

Yapılacak çok iş var ama kimsenin yerinden kıpırdayası yok! Yarın, güne böyle başlıyoruz. Hemen yeni haftanın etkilerini ertelemeden yazmak istedim.

Ay Başak esintisiyle başladığımız hafta ve geride bıraktığımız dolunay makrodan mikroya dönüş etkisi gibi çalışır. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Endişeler artabilir, eleştirinin boyutunu ayarlamak önemlidir. Sadeleşme mottonuzun en güzel hali, fazlalıklardan kurtulmaktır. Buna evdeki eşyalardan başlayabilirsiniz. Ayrıca Uranüs etkiside varken çoğumuz için sürprizli gelişmeler demektir.

Salı günü sevdiğim bir etki geliyor. Transit Ay 2,5 gün boyunca Terazi burcuna ilerliyor olacak. Terazi burcunun yöneticisi Venüs Oğlak burcunda ilerliyor. 16 Şubat’a kadar Satürn yönetimindeyiz. Gelip geçici işlerle ilgilenmiyoruz, sadakat testleri oluşur. İlişkiler resmiyet kazanabilir. Venüs, dış algıdır. Oğlak dişleri temsil eder. Gülüş tasarımı, diş tedavileri bu dönemde önerimdir. Ve Cuma akşamına kadar cilt bakım rutinleri, romantik yemekler keyifli geçer.

Bu hafta Mars ile Uranüs açısında bir açımız var. Tıkanmış işlerin hız kazanmasıdır. Blokajlar ortadan kalkmış gibi hissettirir. Sıra dışı fikirler üretmektir ama Jüpiter etkiside var bu hafta. Hemen gaza gelmemek lazım. Bir haftada yola koyulmak yerine, bir yılda neler yaşandı ve artık çok ağırdan aldıysak hızlanabiliriz demektir.

Haftasonuna ise Akrep enerjisiyle giriyoruz. Duyguların derinliğini anlamak, okült konulara yönelmek, psikoterapi almak için iyi zamanlardır. Cumartesi günü, güçlü kişilerden destek görebilirsiniz.

Dilerim hepimiz için çok güzel bir hafta olur.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X