Sercan Yavuz
Sercan Yavuz

Açık adres veriyorum! Dönüp bir de buraya bakın…

Köşe Yazısını Dinle

Dün bir haber geçti ajans tarafından ve olay.com.tr dahil birçok sitede de yer verildi. Muhtemelen bugünkü gazetelerde de o haberi göreceksiniz.

TFF Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi futbolda altyapıya önem verilmediğini söylemiş. O açıklamasında bir de İsmail Yüksek‘ten bahsetmiş. Hani şu Bursalı olan kardeşimiz.

Tek bir harfine bile dokunmadan sayın başkanın İsmail Yüksek ile ilgili açıklamasını sizinle paylaşıyorum:

”Bizim özümüze dönmemiz lazım. 85 milyonluk bir ülkeyiz. Yüzlerce, binlerce iyi futbolcu yetiştirmemiz lazım. Bakın bir Hırvatistan maçında İsmail Yüksek, Avrupa kupası eleme maçı oynayan tüm Avrupa’daki takımların futbolcularının içinde birinci oldu. İsmail Yüksek, bugüne kadar hiç bilmiyordum U15, U17, U19’da oynamamış.”

Ne cevherler var İsmail gibi Bursa’da, Bursaspor’da!

Önceki günkü yazımda da belirtmiştim Bursa’nın ve Bursaspor’un Türk sporuna kattığı değerlerden. Tek tek de sıralamıştım son dönemin parlayan isimlerini

Koca çınar Bursaspor her ne kadar 2. Lig’de olsa da ne yetenekler var. Bir yandan da Gençlik Geliştirme Sorumlusu Okan Yılmaz koordinesinde yenileri de yetişiyor Türk sporuna.

Açık adres veriyorum işte, başka ne yapayım!

Geriye sadece birilerinin gelip bu yetenekleri keşfetmek için birazcık çaba sarf etmesi kalıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X