Yeniköy’e çadır ve karavan park alanı

Karacabey’e sadece 30 km uzaklıktaki Yeniköy’e çadır ve karavan park alanı yapılacak.

Yeniköy’e çadır ve karavan park alanı

Karacabey Belediyesi ekiplerince kısa bir sürede tamamlanarak faaliyete geçmesi planlanan alanın, karavan ve kamp turizmi için ‘cazibe merkezi’ olması bekleniyor. Büyükşehir tarafından hazırlanan sahil projesine entegre olacak olan kamp alanı, Karacabey Belediyesi tarafından longozun kıyısında bir alana, doğal dokuya uygun bir biçimde oluşturulacak. Etrafı çitle korunaklı hale getirilecek alana elektrik, tuvalet, duş ve güvenlik gibi olanakların sağlanacağı bildirildi.

KONTROL YETKİSİ BELEDİYEDE

Mevcut kamp alanının sezonluk olarak değil, kısa süreli konaklamalarda da kullanılabileceğini ve kontrol yetkisinin belediyede olacağını ifade eden  Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, güvenli ve yaşamsal ihtiyaçların karşılanabileceği bir park açacaklarını belirtti. Başkan Özkan, “Konum olarak şehrin dışında, longoz ve Marmara Denizi’nin kıyısında bir alanı özellikle seçtik” dedi. Özkan, çalışmalara kısa zamanda başlayacaklarını dile getirerek, bu ay sonuna kadar alanı hizmete açacakları sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X