Yerin 70 metre altında Kıraç konseri…

İstanbul Valiliği’nin organize ettiği, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri” yerin 70 metre altında metro inşaat alanında düzenlendi. Konserde tecrübeli sanatçı Kıraç, sevinen şarkılarını söyledi.

Yerin 70 metre altında Kıraç konseri…

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, twitter  hesabından yaptığı paylaşımda, “1 Mayıs  Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamak için Kıraç konseri ile sizlere sesleneceğiz. Şarkılara eşlik etmek için sizleri 16.10’da tv, radyo ve sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Valilikten yapılan açıklamada ise, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kovid-19 ile mücadele kapsamında bu sene evlerimizde karşıladık. İşçi kardeşlerimize ve ailelerine 1 Mayıs coşkusunu bir nebze yaşatmak için İstanbul Valiliği olarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için özel bir konser düzenledik. Baharı yaşadığımız ama pandemi nedeniyle alınan tedbirlere uyarak sokağa çıkılmayan bu gün, işçilerimize bir moral olması için gerçekleştirdiğimiz konserimizi açık alanda değil, yerin 70 metre altında ve en zor şartlarda çalışılan metro inşaatı alanında, Gayrette-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nda gerçekleştirdik. Sevgili Kıraç, Gayrettepe İstasyonu çalışma alanında kısa bir konser ile bizlerle birlikte oldu.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X