Yılın aşk bombasında ihanet iddiası!

2021’in ilk aşk bombası oyuncu Demet Özdemir (28) ve şarkıcı Oğuzhan Koç’tan (35) geldi. Yılbaşı tatilini Alaçatı’da geçiren çift, ilişkilerini itiraf etti. Ancak bu aşkın; Özdemir ve Koç’un söylediği gibi yeni değil, çok daha önceden başladığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Yılın aşk bombasında ihanet iddiası!

Demet Özdemir, arkadaşı Yağmur Tanrısevsin’in eski sevgilisi Oğuzhan Koç’la aşk yaşamaya başladı. Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmek zorunda kaldı.

“GÜZEL BİR SÜRECİN ARİFESİNDEYİZ”

Özdemir, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadelerini kullandı. Oğuzhan Koç ise Instagram hesabından yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğruladı.

35 yaşındaki şarkıcı, “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz” açıklamasını yaptı.

‘İHANET’ İDDİASI!

2021’in sürpriz aşkı hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ünlü çiftin aşkının söyledikleri gibi yeni değil, çok daha önceden başladığı öne sürüldü. Özdemir, 26 Nisan 2017 tarihinde Koç’un Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak’la birlikte sunduğu ‘3 Adam’ programına konuk olmuştu. 2017’de iki yıldır Yağmur Tanrısevsin’le birlikte olan Koç ve Özdemir’in samimiyeti dikkat çekmişti.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç’u 4 Eylül 2019 tarihinde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği ilk konserde de yalnız bırakmamıştı. Aynı konserde Koç’un dört yıllık sevgilisi Yağmur Tanrısevsin de vardı.



“DEMET’İ NEDEN GÖRMEDİM?”

İlk Harbiye konserine gelen dostlarına teşekkür eden Oğuzhan Koç, “Yağmur Tanrısevsin burada (kalbini göstererek), son dakika misafirimiz Büşra Pekin burada, Demet Özdemir burada niye görmedim?” diyerek, güzel oyuncuya laf atmıştı.

Bu konserden kısa süre sonra Tanrısevsin ve Koç’un dört yıllık ilişkileri sona ermişti. Çift, Ekim 2019’da yaptıkları ortak açıklamayla ilişkilerini dostça bitirdiklerini duyurmuştu. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 25 Kasım 2019 tarihinde Emirgan’da bir mekanda eğlenirken görüntülenmişti. Aşk iddialarını yalanlayan Özdemir ve Koç sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

İKİ YAKIN ARKADAŞTI

Yakın arkadaş olan Demet Özdemir ve Yağmur Tanrısevsin’in arası Oğuzhan Koç yüzünden bozulmuştu. Tanrısevsin, ikilinin eğlence mekanında görüntülenmesinin ardından Özdemir’i sosyal medyadan takip etmeyi bırakmıştı. Tanrısevsin’in ardından Özdemir de arkadaşını silmişti.
.
“ÜÇ GÜNDE BİR SEVGİLİ DEĞİŞTİRİP…”

Demet Özdemir’in adı, Can Yaman ile ilişkisini bitirdikten sonra Oğuzhan Koç, Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım ve Murat Boz’la aşk dedikodusuna karışmıştı. Hakkında çıkan haberlere Özdemir, “Size göre üç günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsem de uzun zamandır bir ilişkim yok” diyerek isyan etmişti.

28 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Artık çıkan haberlere bir şey diyemiyorum. Sosyal medyamdan yeterince cevap vermeye çalışıyorum. Herkes merak ettiği için değil bu sorular devam etmesin diye. Herhalde açıklamalarımı yapmışımdır. Bir erkek arkadaşım olursa bunu mutlaka görürsünüz. Şu an hayatımda kimse yok” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X