Yürek yakan açıklama! ‘Birbirimize doyamadık’

Şarkıcı Oğuz Yılmaz (53), 19 Mayıs’ta geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Aylin Yılmaz, 23 yıllık eşini mezarında ziyaret etti.

Yürek yakan açıklama! ‘Birbirimize doyamadık’

26 yıllık müzik hayatına yüzlerce şarkı sığdıran Oğuz Yılmaz, geçtiğimiz çarşamba günü evinde rahatsızlanmış, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Vefat haberi, ünlü şarkıcının sevenlerini ve müzik camiasını yasa boğmuştu.

CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

Cenaze namazına; şarkıcının ailesi ve yakınları ile birlikte Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Ankaralı sanatçılar ve müzisyenler ile çok sayıda vatandaş katılmıştı. Yılmaz’ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilmişti.

“CANON AYLİN YILMAZ”

Üç gün önce kaybettiği eşi Oğuz Yılmaz’ı mezarında ziyaret eden Aylin Yılmaz, mezarlıkta çekilen fotoğrafları Instagram’da takipçileriyle paylaştı.

“Bak yine baş başa kaldık. Seni hiç yalnız bırakmayacağım. Bugün hayatımın en zor günlerinden biriydi. Böyle bir günü yaşayacağımı hiçbir zaman düşünmemiştim. Daha gerçekleştireceğimiz sayısız hayalimiz vardı…”

“23 senedir birbirimize doyamadık. Seninle sonsuzluğa birlikte gitmeye söz vermiştik. Beni orada da bekleyeceğini biliyorum. Yanına geleceğim zamana kadar kalbim hep senin için atacak CANON Aylin Yılmaz”

Eşinin mezarını papatyalarla donatan Aylin Yılmaz, “Canom. En sevdiğimiz papatyalarımızı ektim. Yüzünün güldüğünü gördüm. Sevgimiz gibi onları her gün sulayacağım. Hiç solmayacak sevgimiz gibi” ifadelerini kullandı.

“BUGÜN SANA YAĞMURLA EŞLİK ETTİM”

Yoğun yağmura rağmen eşinin mezarından ayrılmayan Aylin Yılmaz, duygularını “Bugün sana yağmurla eşlik ettim. Çok severdin CANOM” sözleriyle dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X