‘Zayıflayınca güldüremem sandım’

Verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Büşra Pekin, güzelleşince seyircinin artık canlandırdığı karakterlere gülmemesinden korktuğunu söyledi.

‘Zayıflayınca güldüremem sandım’

ENDİŞE ETTİM

Oyuncu Büşra Pekin, Demet Akbağ’ın sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında en büyük korkusunu açıkladı. En büyük korkusunu açıklayan Pekin, “İnsanlar ekranda güzel kadın oynamak istiyor ya da daha az komik olacağımı düşünürler mi? diye endişeler yaşadım. Sonra da şunu düşündüm; komedinin en önemli meselesi doğru zamanda o lafın çıkması ve aksanları yapabilmektir. Sonrasında rahatladım” dedi.

BİR ANDA OLMADI

Nasıl zayıfladığını da anlatan Büşra Pekin, ‘Sağlıklı bir diyet uyguladım, spor yaptım. 6 yılda 12 kilo verdim. Yani benimki bir anda olmadı’ dedi. Pekin, ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ programının ilk versiyonunda ‘Hıyarlı Baba’ skeçlerindeki performansıyla öne çıkmıştı. Güzel oyuncu sonrasında ‘Benim Adım Feridun’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Kolonya Cumhuriyeti’, ‘Tatlım Tatlım’ gibi filmlerde başrol oynadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X