Alemin kralı geldi

Bursasporluların merakla beklediği Moussa Sow yarın resmi sözleşmeyi imzalıyor.

Alemin kralı geldi

Dün akşam saatlerinde Bursa’ya gelen Senegalli forvet, “Bursaspor camiasının büyüklüğünü biliyorum. Teknik Direktör Paul Le Guen’i çok iyi tanıyorum. Atacağım gollerle takıma katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu. 

Ve Moussa Sow Bursaspor’da… Yeşil beyazlı camianın merakla beklediği Senegalli forvet dün akşam saatlerinde kente geldi. Yarın resmi sözleşmeyi imzalayacak olan deneyimli golcünün salı günkü Gençlerbirliği kupa maçının kadrosunda olması bekleniyor. Yarım sezonluğuna Bursaspor forması giyecek olan Moussa Sow, heyecanlı olduğunu ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediğini söyledi. 

HAZIR GELDİM

Bursaspor camiasını yakından tanıdığını belirten Sow, “Bursaspor Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birtanesi. Şampiyon olmuş bir takım. Bursa’ya defalarca rakip olarak geldim. Taraftarın büyüklüğünü çok iyi biliyorum. Onların karşısına çıkacak olmanın heyacanını yaşıyorum. Atacağım gollerle takımıma katkı sağlamak istiyorum. Katar’dan hazır durumda geldim” dedi. 

BİRÇOK TEKLİF ALDIM

Takımda birçok arkadaşı olduğunu ifade eden Senegalli oyuncu, “Jires Kembo ve Ricardo Faty benim çok yakın arkadaşım. Onlarla bir arada olacağım. Bu beni mutlu ediyor. Gelmeden önce konuştum. Bursaspor’da çok iyi bir ortam olduğunu söylediler. Teknik Direktörümüz Paul Le Guen’de iyi taktisyen. Gelmemde birçok etken var. Birçok teklif aldım fakat Bursaspor’u tercih ettim” diye konuştu.

Hoş geldin mesajları

Moussa Sow’un Bursaspor’a transfer olması yeşil beyazlı oyuncuları da çoşturdu. Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Jires Kembo sosyal medya hesabından Hoş geldin mesajı yayınlarken, Ricardo Faty’in paylaşımı da çok konuşuldu. Faty instagram hesabından İngilizce ‘Şimdi hediyeyi açabilir miyiz?. Bursa’ya Hoş geldin kardeşim” yazdı. 

Bize gelmemesi için her şeyi yaptılar

Hasan Parlakay, “Sabah bir İstanbul takımı transfere balta koymaya çalıştı. Yanımızda ‘Bizi bekleyin’ diye kaç defa mesaj attılar. Ama helal olsun Sow geri adım atmadı” dedi. 

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, Sow transferini büyük bir uğraş sonucu gerçekleştirdiklerini belirtti. Parlakay, “Kendisi sağ olsun Bursaspor’u tercih etti. Verdiği sözden dönmedi. Sabah bir İstanbul takımı bize gelmemesi için her şeyi yaptı. Yanımızda ‘Bizi bekleyin’ diye kaç defa mesaj attılar. Ama helal olsun geri adım atmadı. Bu kulübün kim olduğunu herkes biliyor” diye konuştu.

Grozav yarın geliyor

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Teodor Grozav’ın yarın Bursa’ya gelmesi bekleniyor. Kardemir Karabükspor’la yollarını ayıran tecrübeli kanat oyuncusu için Teknik Direktör Paul Le Guen’in de olumlu yönde rapor verdiği belirtildi. Grozav’la yarım sezonluk bir anlaşma yapılacak. 

800 bin Euro alacak

Bursaspor Başkanı Ali Ay, prensipte anlaşma sağlanan Mousa Sow transferinin detaylarını açıkladı. Başkan Ay, ‘Bursa’ya geldi. İmza atmadan henüz kesinleşmiş bir şey yok. Önemli olan imzaları atmamız. Evet anlaştık. 6 aylık bir anlaşmamız var. 800 bin Euro alacak. Sow epey bir parayı da bıraktı geldi buraya’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X