‘Alnımızın akıyla Bursa’ya döneceğiz’

Aytaç Kara ve Tunay Torun, Konyaspor karşısında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ligin ilk iki haftasından 4 puan çıkaran rakibin tehlikeli bir takım olduğuna dikkat çeken Timsah’ın tecrübeli isimleri ‘Mücadele ettikten sonra sıkıntı olmaz’ dedi. 

‘Alnımızın akıyla Bursa’ya döneceğiz’

Lige Fenerbahçe mağlubiyetiyle başlayan, ardından Kayserispor’la puanları paylaşan Bursaspor, yarın Konyaspor karşısında siftah yapmak istiyor. Kritik maç için dün Konya’ya ulaşan yeşil beyazlılar’da takımın tecrübeli isimlerinden Tunay Torun ve Aytaç Kara tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Yeni transferlerden Tunay ‘Maça her zamanki gibi çok iyi hazırlandık. Golsüz berabere kaldığımız Kayserispor maçı da bizim için iyiydi. Sadece eksik olan goldü. Onu da Konyaspor karşısında iyi yapmak istiyoruz. Daha iyi oynayarak 3 puanla dönme hedefindeyiz.’dedi. 

RAKİP İYİ TAKIM

Kısa sürede Teknik Direktör Samet Aybaba’nın değişilmez isimlerinden biri olmayı başaran Aytaç Kara ise zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini söyledi. Rakip Konyaspor’un ilk 2 haftadan 4 puan çıkardığına ve hücumda oldukça etkili olduğunu dikkat çeken tecrübeli futbolcu ‘Zorlu ve güzel bir maç olacak. Buna eminim. İyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımda antrenmanlarda oldukça iyiydi. Hedeflediğimiz oyun planıyla, taktikle herkes elinden gelenin fazlasını yaparsa kazanırız. Mücadele ettikten sonra sıkıntı olmaz.  Alnımızın akıyla Bursa’ya geri döneceğiz’ şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X