Başarı ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği destekle başarı kazanan sporcuları ödüllendirmeye devam ediyor.

Başarı ödüllendirildi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, katıldıkları spor organizasyonlarında başarı elde eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda konuk etti.

Gaziantep’te düzenlenen Büyükler Kulüpler Naim Süleymanoğlu Türkiye Halter Şampiyonası’nda şampiyon olan Erol Bilgin, ikinci Ramazan Kara, Bursa’da yapılan Türkiye Karate Şampiyonası üçüncüsü Aylin Bayram, Birka Tuncay, Emrullah Arıyurdu, ikinci Abdullah Mingsar, şampiyon Esra Uğur, Cuma Eroğlu, Ümit Agaliev, Amasya’da düzenlenen Gençler Türkiye Halter Şampiyonası’nda üçüncü olan Serkan Yücel, Ahmet Saknuk ve ikinci olan Kenan Yılmaz, kadın meclis üyeleri ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından ödüllendirildi.

GURURUMUZ OLDULAR

Başarılı sporcuları her ay meclis toplantısında ödüllendirerek daha büyük zaferler için teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Edebali, “Spora ve sporcuya yapılan yatırımlarla şehrimiz sporda marka şehir konumuna yükseliyor. Sporcularımız, belediyemizin ve kulübümüzün gururu oluyor.

Spor tesislerimizle, Türkiye’nin en büyük spor kompleksiyle uluslararası etkinliklerin merkezi olma yolunda ilerleyen şehrimizin sporda lokomotif şehir olmasına katkıda bulunan tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X