Bursaspor İnfo Yatırım’ın Başantrenörü Serhan Kavut göreve devam edecek mi?

Yeşil beyazlı takımın başında başarılı bir grafik çizen Kavut, “Başkanımızla ve Genel Menajerimizle konuştuktan sonra duruma bakacağız. Pozitif anlamda görüşmeler var” dedi.

Bursaspor İnfo Yatırım’ın Başantrenörü Serhan Kavut göreve devam edecek mi?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde bitime iki hafta kala play-off iddiasını sürdüren Bursaspor İnfo Yatırım’da Jure Zdovc’un ayrılmasının ardından Başantrenörlük görevine getirilen Serhan Kavut’un görevine devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

Konuyla ilgili Eurohoops’a konuşan Serhan Kavut, pozitif görüşmelerin olduğunu ancak görüşmelerde yol almak için sezonun bitmesini beklediklerini ifade etti.

9 SENEDİR BURSASPOR’UN İÇİNDEYİM

9 senedir kulübün içinde olduğunu aktaran Kavut, “Sezon bittikten sonra Başkanımızla ve Genel Menajerimizle konuştuktan sonra duruma bakacağız. Pozitif anlamda görüşmeler var. Bursaspor kulübünün bir evladıyım, 9 senedir bu kulüpte çalışıyorum. Pozitif yönde görüşmeler var ama önce sezonun bitmesini beklemek gerek. Kulübümüzde bu konular daha çok sezon bittiği zaman detaylı olarak konuşuluyor. Öte yandan bir başantrenör olarak kadro konusunda bazı planlamaları kendi kafamda yapmam gerekiyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X