Bir umut ver Timsah

Gençlerbirliği’ne kupada elenen Bursaspor, Medipol Başakşehir’e patlamaya hazırlanıyor.

Bir umut ver Timsah

Yeşil beyazlılar, lideri devirip lige bomba gibi girmek istiyor. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Gençlerbirliği’ni 2-1 yenmesine karşın ilk maçı 1-0 kaybettiği için elenen Bursaspor, ligin ikinci yarı için sahne alıyor. Yeşil beyazlılar, kupa moralsizliğini lig lideri Medipol Başakşehir’i yenerek düzeltmek istiyor. Büyükşehir Belediye Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak bu zorlu randevuda Ankara Bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yardımcılıklarını ise Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. 

Kanatlar Yusuf ve Delarge’ye emanet

Medipol Başakşehir Karşısında mutlak 3 paunı hedefleyen yeşil beyazlılarda sakatlıkları bulunan Ertuğrul Ersoy, Emre Taşdemir, Kubilay Kanatsızkuş ve Kofi forma giyemeyecek. Teknik Direktör Paul Le Guen’in, Medipol Başakşehir karşısında Ertuğrul Ersoy’un yokluğunda sistemi değiştereceği öğrenildi. 4’lü savunmaya geçmesi beklenen tecrübeli teknik adamın kupa maçındaki formuyla zirve yapan Yusuf Erdoğan’ı sol önde Delarge’ı da sağ önde oynatması bekleniyor. Medipol Başakşehir’de Elia sakat Kerim Frei cezalı.

Son galibiyet 3 sezon önce

Bursaspor, Medipol Başakşehir son 5 maçtır dize getiremiyor… 

Bursaspor ile Medipol Başakşehirspor bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 22. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 21 müsabakada yeşil beyazlılar, 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 8 mücadele ise Başakşehir’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

En son 4-1 kazandık

Yeşil beyazlılar, Medipol Başakşehir ile çıktığı son 5 maçta da galibiyet elde edemedi. Bu karşılaşmalarda 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Bursaspor, turuncu lacivertli takıma karşı son galibiyetini 2014-2015 sezonunda Bursa’da oynanan maçta 4-1’lik skorla almıştı.

Sahne golcülerin

Ligin ilk yarısında ceza sahası dışından 5 gol kaydeden Bursaspor, bu alanda ligde lider konumda yer alırken, özellikle savunma oyuncusu Aziz Behich, attığı 5 golle de ligin en fazla rakip fileleri havalandıran savunmacısı oldu. Medipol Başakşehir’de ise gol yükünü Emmanuel Adebayor çekerken, tecrübeli oyuncunun 8 golü bulunuyor. Yeşil beyazlı ekibin yeni transferi Moussa Sow’un ise ligdeki son 16 şutunun 13’ü golle sonuçlandı.

Başakşehir maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Bursa Büyükşehir
SAAT: 16.00
HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Osman Gökhan Bilir
EKSİKLER: Ertuğrul, Emre, Kubilay, Kofi
EKSİKLER: Elia, Kerim Frei
BİLET FİYATLARI: VIP 1.Balkon: 200, Batı Alt 100, Spor Toto Alt Tribün: 50, Spor Toto Üst Tribün: 40,  Güney Kale Arkası (Teksas): 20, TOFAŞ Tribünü: 20 TL.

16.00/beIN SPORTS

BURSASPOR

1 Harun Tekin
26 Barış Yardımcı
93 William Paul Ekong
6 Titi
23 Aziz Eraltay
46 Mikel Agu
77 Badu
10 Pablo Martin Batalla
29 Dzon Delarge
28 Bogdan Stancu
32 Yusuf Erdoğan

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR

1 Volkan Babacan
80 Junior Caiçara
3 Dimitri Clichy
4 Joseph Attamah
6 Epureanu
5 Emer Belezoğlu
21 Mahmut Tekdemir
7 Edin Visca
8 Mossoro
18 Napoleoni
10 Adebayor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X