Bozbey’den Büyükşehir’e yol çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Üç Pınar mahallisende yaşayan insanların kente ulaşım mesafesinin kısalması için Büyükşehir Belediyesi’ne yeni bir yol yapılması çağrısında bulundu.

Bozbey’den Büyükşehir’e yol çağrısı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanıyla makamını bu hafta Nilüfer’in Üçpınar Mahallesi’ne taşıdı. Mahalle sakinleriyle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Bozbey, Nilüfer’de ayrım yapmaksızın bütün mahallelere hizmet götürdüklerini söyledi. 

Üçpınar Mahallesi ile kent içi arasındaki ulaşım sorununa dikkat çeken Başkan Bozbey, “Üçpınar Mahallesi, Nilüfer’in en uç mahallelerinden biri. Mevcut güzergâh üzerinden kente ulaşım hayli zaman alıyor. Kente daha kısa sürede ulaşmanın yolu, önceki yıllarda kullanılan Tahtalı Mahallesi güzergâhında bulunan yol. Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle bu yolu planlayıp hizmete açabilirsek, Üçpınar Mahallesi sakinleri  ve bölgede yaşayan insanlarımız, çok rahatlıkla kente ulaşabilecekleri bir güzergâha sahip olabilecekler. Bu sorunu çözebildiğimiz taktirde, hem mahalle sakinlerini hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımızı ulaşım konusunda rahatlatmış olacağız” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X