BTTDD Kadın Kolları’ndan Mustafa Dündar’a ziyaret

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

BTTDD Kadın Kolları’ndan Mustafa Dündar’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı BTTDD Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Güler ve üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisinin de uzun yıllar Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’nde başkanlık yaptığını hatırlatan Dündar, “Kadınların bu tür faaliyetlerinde yer alması çalışmaları daha güzel hale getiriyor. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği yönetimine de ciddi katkılar sağlıyor. İnsanların bir araya gelmesine vesile olup yalnızlıkları bitirdiğiniz için Allah sizden razı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Bursa Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Güler ve üyeler de Başkan Dündar’a yapmış oldukları etkinliklere verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X