Başkan Bozbey’den dikkat çeken Bursaspor sözleri

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Başkanı Sinan Bür’la yaşanan randevu talebi polemiği ve kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu…

Başkan Bozbey’den dikkat çeken Bursaspor sözleri

Başkan, Bozbey şu ifadeleri kullandı:

Sinan başkanın benden talebi olmadı. Hangi talebi olduğunu bilmiyorum. Olumsuz karşılanmadı. Biz hiç bir randevu talebini olumsuz karşılamıyoruz. Akşam 02.30’da eve gittim. İnanın herkesi kabul etmek istiyoruz. Fakat zaman sınırlı. Biz de kendimize çalışma payı ayırmamız gerekiyor. Bursalılardan özellikle istiyorum. Biraz öteleyelim sonra hep beraber görüşeceğiz herkesle kucaklaşacağız. Biraz Büyükşehir ile ilgili işleri tamamlayalım.

BUSKİ ayrı, belediye, şirketler ayrı. Üç tane farklı yapının oluşturduğu bir konsorsiyumdan bahsediyorum. Üstesinden geliriz. 20 yıllık kent yöneticiliğimiz var. Doğru bilgilere ulaşmamızın sebebi de bu. 15 günde bir çok kişi ulaşamaz. Eriştiğiniz bilgilere 6 ayda bilmeyen insanın ulaşması mümkün değil. Biz nerede neyin olabileceğini yaklaşık tahmin ediyoruz.

TOPLANTIYA KATILACAĞIM

Sinan başkanın randevu talebi red edilmiş değil. Tam tersine görüşürüz de. Bu arada yarın akşam bir toplantı var. Yarın akşam o toplantıda olacağız. Bursaspor’un geleceği ile ilgili önemli toplantı olacağını düşünüyorum. Bursaspor’un bu konumda olması hepimizin içini acıtıyor. Doğru bulmuyoruz. Yapılan yanlışların ne olduğunu herkes biliyor. Sokaktaki gence de sorsanız rahatlıkla ifade ediyor. Bu yanlışların ortadan kalması için nedenler var.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X