Burak Yılmaz bombası! İşte bonservis bedeli…

Galatasaray’dan Çin’e transfer olduktan sonra Türkiye’ye eski kulübü Trabzonspor’la dönen Burak Yılmaz yine gündemden düşmüyor! Tecrübeli futbolcu için diğer bir eski kulübü devreye girdi!

Burak Yılmaz bombası! İşte bonservis bedeli…

Beşiktaş’tan yıllık 4 milyon 350 bin Euro kazanan ve yüksek maliyeti nedeniyle yolların ayrılması istenen Alvaro Negredo konusunda belirsizlik devam ediyor… 

Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş’in, sezon başında düşünmediği ancak daha sonra yönetimin kararı ile kadroya aldığı İspanyol oyuncu, Erzurum deplasmanında attığı şık golle takımının galibiyetinde başrol oynadı. 

Bu maçın ardından Suudi Arabistan kulübü Al Nassr’ın radarınra giren Negredo’nun bu ülkede futbol oynamaya sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Beşiktaşlı yöneticiler, futbol yaşantısına Beşiktaş ya da Avrupa’nın iyi bir takımında devam etmek isteyen deneyimli santrforu ikna etmeye çalışırken, transferin adeta bir bilmece halini aldığı ifade edildi…

BURAK’IN BEDELİ 4,5 MİLYON EURO!

Negredo’yu satıp para kazanmak isteyen Siyah-Beyazlıların listesine ise yeniden Burak Yılmaz girdi… 

Trabzonspor forması giyen Burak’ın bonservisi için başkan Ahmet Ağaoğlu 4,5 milyon Euro’da diretiyor!

Beşiktaş Başkanı Orman ise Negredo’dan gelecek para ile transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor… 

Burak Yılmaz transferi gerçekleşmediği taktirde Gignac ve Mario Gomez alternatifleri için çalışmalar başlatılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X