Çalışmanın sonucu

16 yaş Tenis Milli Takım belirleme Türkiye Şampiyonasında birinci olan Mert Arabacı, sevincini ziyaret ettiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’le paylaştı.

Çalışmanın sonucu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından son yıllarda tenis branşında başlatılan altyapı çalışmaları neticesinde ivme kazanan çalışmalar meyvelerini veriyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında yetişen sporculardan biri olan Mert Arabacı, 16 Yaş Tenis Milli Takım belirleme Türkiye Şampiyonası’nda birinciliği göğüsledi. Avrupa elemelerinde Bursa’yı ve Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan genç sporcu Arabacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret ederek sevincini paylaştı. İl Müdürü Şahin, babası Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ramiz Arabacı, Tenis İl Temsilcisi Göksel Yenigün ve Antrenörü Ufuk Eroğlu’nun eşlik ettiği genç sporcu Mert Arabacı’yı kutladı.

BAŞARI SÖZÜ

Şahin, “Sporcularımız bu önemli dereceleri zorlu çalışmalarla elde ediyorlar. Antrenörlerimize böyle başarılı sporcular yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Şahin, Rusya’da yapılacak olan Avrupa elemelerinde Mert Arabacı’dan büyük başarılar beklediklerini vurguladı. İl Müdürü Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür eden şampiyon tenisçi Mert Arabacı ise, Avrupa elemelerinde Bursa’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirterek Bursa’ya başarıyla dönme sözü verdi.

Ziyaretin sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin, genç sporcu Arabacı’ya spor malzemeleri hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X