CHP’liler Berberoğlu’nun tutuklanmasını protesto etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ il teşkilatı düzenledikleri yürüyüş ile CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılara…

CHP’liler Berberoğlu’nun tutuklanmasını protesto etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ il teşkilatı düzenledikleri yürüyüş ile CHP milletvekili Enis Berberoğlu’nun 25 yıl hapis cezasına çarptırılarak tutuklanmasını protesto etti. Süleymanpaşa ilçesinde düzenlenen yürüyüşe, CHP İl Başkanı Recep Ökten, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile il teşkilatı katıldı. Hükümet Caddesi’nde CHP’nin Tekirdağ İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililer cadde boyunca sloganlar eşliğinde yürüyerek yürüyüşü Tuğlalı Park’ta sonlandırdı. Parkta saygı duruşunda bulunulması ve İtiklal Marşı’nın okunmasının ardından bir basın açıklaması yapan CHP İl Başkanı Recep Ökten, Enis Berberoğlu’nun haksız yere tutuklandığını savunarak CHP’nin böyle bir kararı kabul etmesinin mümkün olmayacağını söyledi. Ökten’in konuşmasının ardından grup Tekirdağ Adliyesi önünde bir süre daha alkış yaparak protestosuna devam ettikten sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X