Cildinizdeki gözeneklerden 3 günde kurtulun

Evde rahatça uygulayabileceğiniz tekniklerle cildinizdeki gözeneklerden doğan kötü görünümden kurtulabilirsiniz?

Cildinizdeki gözeneklerden 3 günde kurtulun

Gözenekler cildinizin nefes almasını sağlayan minik deliklerdir. Genellikle çıplak gözle görmek pek kolay değildir ama yaş ilerledikçe ya da cildinizle ilgili sorunlar yaşadıkça genişleyebilirler ve bu ne yazık ki kötü bir görünüme neden olabilir. Pahalı kozmetik ürünleri yerine evde bu görünümden rahatça kurtulabilirsiniz.

Gözeneklerinizi küçültmek için aleo vera oldukça etkilidir. Gece yatmadan önce yüzünüze biraz aleo vera sürün ve sabaha kadar yüzünüzde bekletin. Sabah soğuğa yakın ılık suyla cildinizi durulayın. Bu cildinize nem kazandırırken aynı zamanda gözeneklerinizin de küçülmesine yardımcı olacaktır. Gözeneklerinize sıkışan yağ ve kirden arındırması da cabası.

goz.jpg

Diğer yandan bir sprey şişe içinde 1 çorba kaşığı elma sirkesi ve 5 çorba kaşığı suyu karıştırarak tonik olarak kullanabilirsiniz. Bu karışımı yüzünüze püskürtüp kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra en sevdiğiniz nemlendiriciniz ile cildinizi nemlendirin. Bu uygulama cildinizin PH dengesini düzenlerken yine gözeneklerinizin küçülmesini sağlayacak. 

1059201_a3b54498e7851d1fee7a590f899711a1.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X