Değişim diye buna denir! Modellik tekliflerine yetişemiyor

Doğuştan çökmüş bir çeneyle dünyaya gelen Wijitpraphorn Punbu’nun hayatı Tayland’da yayınlanan bir televizyon yarışmasını kazanmasıyla tamamen değişti.

Değişim diye buna denir! Modellik tekliflerine yetişemiyor

19 yaşındaki Koreli kız yarışmayı kazanırsa ücretsiz estetik operasyonlarla ödüllendirilecekti.

728xauto-(1)-006.jpg

Genç kız için bu sadece estetik bir sorun değildi. Çenesindeki ve dişlerindeki sorunlar onun uykusunda nefes almasını da engelliyordu. Aşırı horlama, yeme sorunları ve ciddi sindirim sıkıntıları yaşıyordu. Genç kızın rüyası gerçek oldu ve yarışmayı kazandı.

mmm-001.jpg

Tayland’da bir dizi estetik operasyon geçiren genç kız 3 ay ailesinden ayrı kalma pahasına ve acı dolu ameliyat prosedürlerine dayandı. Sonuç ise inanılmazdı.

Pundu ameliyatlar ardından tanınmayacak kadar değişti.

728xauto-(3)-005.jpg

Kendine güveni artan Pundu son haliyle ilgili şunları söyledi: “Hepsi buna değdi. Sonuçta, güzel olmak istemediğini söyleyen kimse yoktur.

728xauto-(5).jpg

Operasyonlar yapılıncaya kadar üzgün ve yalnız bir hayat yaşadım, insanlar bana hayatım boyunca ya gülerek yada acıyarak baktılar. Ama artık hepsi geride kaldı.”

Genç kız şimdiden kameralara alışmış gibi görünüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X