Doruk Sağlık Grubu büyüyor

Sağlık sektörünün öncü kurumlarından Doruk Sağlık Grubu, yeni yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Doruk Sağlık Grubu büyüyor

Doruk Sağlık Grubu, bu yatırımlar kapsamında, Bursa’da 40 yıldır sağlık hizmeti veren Setbaşı Tıp Merkezi’ni kendi bünyesine katarak açılışını gerçekleştirdi. 

Artık Özel Doruk Setbaşı Tıp Merkezi ismiyle hizmet verecek olan tesisin açılış törenine, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin, Emine Yavuz Gözgeç, Refik Özen, Atilla Ödünç, Zafer Işık, Ahmet Kılıç, Osman Mesten ve Vildan Yılmaz Gürel, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer Belediye Başkan Vekili Adil Kayaoğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda isim katıldı. 

Doruk Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yavuz Namlı, törende yaptığı konuşmada Bursa’nın önemli bir kurumunu, 40 yıllık bir kuruluşu bünyelerine katmaktan duyduğui mutluluğu dile getirip, ‘Allah izin verirse 2019 Aralık ayında Bursa’nın en büyük özel hastanesi olacak olan Doruk Nilüfer Hastanesi’ni de hizmete açacağız’dedi.
Ak Parti Bursa Milletvekili Dr. Mustafa Esgin de, 40 yıllık Bursa markasını 20 yıllık başka bir markayla bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri hep birlikte Özel Doruk Setbaşı Tıp Merkezi’nin açılış kurdelesini kestikten sonra modern tesisi gezdi.

ESGİN’DEN MESAJLAR

Ak Parti Bursa milletvekili Mustafa Esgin,  “Bursa Milletvekilleri olarak kentin  tüm sağlık yatırımlarını yakından takip ediyoruz. Şu anda bütün ilçelerimizde yeni sağlık yatırımları hizmete girdi. Kestel ve Yenişehir hastaneleri de kısa sürede açılacak. Çekirge Devlet Hastanemizi yeni yerine taşıyoruz. Bir de ülkemizin en önemli sağlık yatırımlarından biri olacak Bursa Şehir Hastanesi, bin 355 yatak kapasitesiyle hizmete giriyor. Bu yatırımlarla Bursa, sağlık ve medikal turizm anlamında önemli bir aktör oldu” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X