Doumbia olmadı hedef Mbokani

Bursaspor’da forvet transferinde son karar verildi

Doumbia olmadı hedef Mbokani

Yeşil beyazlılar, bir süredir temas halinde olduğu ve cevap beklediği Doumbia’dan istekleri nedeniyle vazgeçti. Yıllık 1 milyon 300 bin Euro’ya Mbokani her an Bursasporlu olabilir. 

Bursaspor’da uzun zamandır gündemi meşgul eden forvet transferinde rota değişti. Yeşil beyazlılar,  bir süredir temas halinde olduğu ve cevap beklediği Doumbia transferinden vazgeçti. Gerek menajerlerin gerekse oyuncunun maddi anlamdaki isteklerinden rahatsız olan Ali Ay yönetimi, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da raporu doğrultusunda gözünü şimdi Dieumerci Mbokani’ye çevirdi. 

ZEMİN ARANIYOR

Daha önce de birçok kez temas kurulan 33 yaşındaki forvetin transferinde önemli bir mesafe katedildiği öğrenildi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın Doumbia’dan sonraki tercihi olan tecrübeli futbolcuyla yıllık 1 milyon 300 bin Euro’ya el sıkışılmaya çalışılıyor. Anlaşma zeminini bulmaya çalışan Bursaspor yönetiminin menajerleri kente davet ettiği belirtildi. 

12 GOL, 2 ASİST

Herhangi bir bonservis problemi bulunmayan Mbokani, geçen sezon Ukrayna’da Dinamo Kiev formasıyla 31 maça çıktı ve 12 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Son vuruşlarıyla adından söz ettiren deneyimli kramponun işini bitirip hafta başında Bursa’ya getirmeyi planlayan Bursaspor yönetiminin sözleşmeye çeşitli bonuslarda koyacağı ifade edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X