Dünyaca ünlü futbolcu Bursaspor’a gelmek istiyor

Yiğidolar’la mayıs 2019’da sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki futbolcu, teknik kadroya haber saldı.

Dünyaca ünlü futbolcu Bursaspor’a gelmek istiyor

Aylık 100 bin dolara oynayan Robinho, yeşil beyazlı formayı aynı şartlarda giyebileceği iletti. 

Devre arası transfer dönemine az bir süre kala Bursaspor’da hareketlilik erken başladı. Yeşil beyazlılar, mali anlamda her ne kadar kötü günlerden geçse de arayışlar devam ediyor.

Özellikle kanatlar ve 10 numara pozisyonlarına oyuncu bakan Bursaspor’da önceki gün sürpriz bir gelişme yaşandı. Sivasspor’un Dünyaca ünlü yıldızı Robinho, yeşil beyazlı formayı giymek istediğini teknik kadroya iletti. 

robunho.jpg

AYBABA FAKTÖRÜ

Yiğidolara Samet Aybaba döneminde gelen ve sözleşmesi mayıs 2019’da bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun aylık 100 bin dolara oynadığı belirtildi. Tecrübeli kramponun aynı şartlarda Bursaspor’a gelmeyi istediği ifade edildi. Sivasspor’da Samet Aybaba ile iyi anlaşan Robinho’nun Sivasspor’dan izin isteyeceği gelen haberler arasında. 

HER MAÇTA OYNADI

Bursaspor teknik kadrosunun, Başkan Ali Ay’la konuyu paylaşacağı ve transfere önümüzdeki günlerde yön verileceği belirtildi. Bu sezon Sivasspor formasıyla 12 maça çıkan ve 4 gol, 2 asistlik performans gösteren Brezilyalı yıldız, geçen sezon devre arasında Türkiye’ye gelmiş ve 14 karşılaşmada forma giymişti. Bu sezon Sivasspor-Bursaspor arasındaki karşılaşmanın yıldızı olan Robinho’nun kariyeri başarılarla dolu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X