Elmasbahçe gol yağdırdı: 7-2

Fethiye Sahası’ndaki maçta zorlanmadılar ve Süper Amatör Lig A Grubu’nda 2. sıraya yerleştiler. Nilüfer Erdemlispor karşısında maçın ilk dakikalarında rakip fileleri havalandırmaya başlayan kırmızı beyazlılar, sahadan farklı galibiyetle ayrıldı.

Elmasbahçe gol yağdırdı: 7-2

RECAİ UYSAL

Süper Amatör Lig A Grubu’nda 3. sırada bulunan Elmasbahçeler, Nilüfer Erdemlispor’u 7-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Fethiye Sahası’nda oynanan maçta oldukça etkili bir oyun sergileyen kırmızı yeşilliler aldığı farklı galibiyetle iddasını sürdürdü. Karşılaşmanın ilk dakikalarında rakip kalede etkili olan Elmasbahçeler, Emre Aktaş’ın üst üste bulduğu gollerle 2-0 üstünlüğü yakaladı. Farkı artırmak için ataklarını sürdüren kırmızı yeşilliler Emre Topçu’nun golüyle skoru 3-0 yaparken, Erdemli Ahmet Akdemir’in penaltı golüyle farkı 2’ye indirdi: 3-1.

FARK AÇILDI

Ancak baskılı oyununu sürdüren Elmasbahçeler, Recep Şen’in golüyle skoru 4-1 yaparken, Emre Topçu farkı 4’e çıkardı: 5-1. Batıkan Kaya’nın golüyle ise kırmızı yeşilliler ilkyarıyı 6-1 önde tamamladı. İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen Elmasbahçeler, Mehmet Açıkgöz’ün golüyle skoru 7-1 yaparken, Erdemli’nin Ahmet Akdemir ile bulduğu gol maçın skorunu belirledi: 7-2. Bu sonuçla puanını 26’ya çıkaran Elmasbahçeler, Kelse Gençlik’in haftayı yenilgiyle tamamlamasının ardından ikinci sıraya yerleşti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X