En büyük termal tesis yatırımında sona doğru

Termal turizm dünyada ve Türkiye’de her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bursa ise sadece bugünün değil geçmişin de en fazla bilinen termal sağlık merkezlerinden biri. İnsanlar yüzyıllardır Uludağ’ın sunduğu termal sularla şifa buluyor.

En büyük termal tesis yatırımında sona doğru

Bursa bugünlerde bu doğal potansiyelinden daha fazla yararlanmak için büyük bir yatırım hazırlığında. Bunun için Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 100 dönümlük bir alan hazırlandı.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugünkü köşesinde bu büyük yatırım alanıyla ilgili son gelişmeleri aktarıyor. Dubai merkezli bir grubun bu alanla ilgilendiğini geçtiğimiz aylarda da yazan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nden iki bürokratın projenin son halini incelemek ve görüşmeler yapmak üzere Dubai’ye gittiğini yazıyor.

Dubai’de milyar dolarlık flört: Sıcaksu’ya Arap yatırımcı ilgisi!

Sıcaksu’da kamulaştırmaları tamamlanan, 20 dönümlük bölümü geçen dönem Büyükşehir Belediyesi tarafından satılan termal projesi için Arap yatırımcı yaklaşık 100 dönümlük alanın tümüyle kendisine verilmesini istiyor.

Bursa ziyaretinde Büyükşehir’in hedeflerini ve beklentilerini dinleyen yatırımcı, Dubai’deki merkezine döndüğünde proje çalışması yaptırdı.

O çalışma için de…

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz ile Genel Sekreter Yardımcısı Murat Kuşun proje üzerinde incelemeler yapmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere Dubai’ye gittiler.

Gelişmeyi…

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la konuşurken şunu söyledi:

Yazının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X