Galatasaray’dan dev işbirliği!

Sarı kırmızılılar Turkcell ile yaptığı anlaşmaya göre en az 100 milyon lira kazanacak.

Galatasaray’dan dev işbirliği!

Galatasaray Kulübü, taraftarları dijital ortamda bir araya getirecek proje kapsamında Turkcell ile iş birliğine gitti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen basın toplantısında projeyle ilgili bilgi veren Dursun Özbek, destek paketleriyle Galatasaray’a gönül verenlerin çok özel hizmetler alabileceğini söyledi.

Özbek, “Dünyanın ilk dijital operatörü olan Turkcell ile bir yandan kulübümüze gelir kazandıracak bir yandan da taraftarlarımızın hayatına değer katacak yepyeni projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aynı zamanda yüksek seviyede gelir projesi. İlk aşamada 100 milyon ardından 200 milyon lira mertebesine gidiyor. Bu projeyi başarıya götürmek zorundayız” dedi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüdüğünü vurgulayarak, “Böyle bir projede Galatasaray gibi güzide bir kulüple iş birliği yapmak, bu vizyonun parçası olmak bizi çok mutlu ediyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X