Genç ıstakalar sustu

Bu yıl ilk kez düzenlenen Okullararası Liseler Bilardo İl Birinciliği’nde kızlarda Kültür Fen Lisesi’nden Zeynep Serra Özçelik, erkeklerde ise MKP Fen Lisesi’nden Ruhi Can Okurlar birinciliği kaptırmadı.

Genç ıstakalar sustu

RECAİ UYSAL

Bilardonun 2017-2018 eğitim-öğretim yılında okul sporları faaliyetlerine girmesiyle birlikte organizasyonların pilot illerinden biri olan Bursa’da gerçekleştirilen Liseler Bilardo İl Birinciliği’nde heyecan sona erdi.

Kupa Kızı Kafe’de 2 gün süren müsabakalarda genç ıstakalar kürsü için kapıştı. 7 okuldan 50 sporcunun katıldığı İl Birinciliği sonunda kızlarda Kültür Fen Lisesi’nden Zeynep Serra Özçelik, erkeklerde ise MKP Fen Lisesi’nden Ruhi Can Okurlar birinci olmayı başardı.

FİNAL SİNOP’TA

Müsabakaların ardından kızlarda ikinci Kültür Anadolu Lisesi’nden Şeyda Demir, Kültür Fen Lisesi’nden Dilara Aytekin üçüncü oldu. Erkeklerde ise gümüş madalyayı Tan Lisesi’nden Emir Uz kazanırken, Lalaşahinpaşa MTAL’den Serhat Kunduzcu bronz madalyayı boynuna taktı.

İl Birinciliği sonunda kızlarda ilk 4, erkeklerde ise ilk 6 sırada yer alan sporcular 5 Mayıs’ta Sinop’ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Örnek gösteriliyoruz

Projeyle ilgili olarak Türkiye’de 11 pilot il belirlendiğini belirten Bilorda İl Temsilcisi Ümit Demircan, “Bu projenin içinde olmak bizi sevindirdi. İlk organizasyon olmasına rağmen katılım gayet güzeldi.

Ayrıca İl Birinciliği’miz pilot iller arasında da örnek gösteriliyor. Bundan sonraki yıllarda daha fazla katılımla güzel organizasyonlar yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X