Gençler siz bu tabloyu düzeltirsiniz

Bursaspor, son yıllarda evindeki sezonun ilk maçlarında dilediği sonuçlara ulaşamıyor.

Gençler siz bu tabloyu düzeltirsiniz

İç sahadaki son 7 sezonun başlangıç maçları dikkate alındığında Timsah’ın sadece 3-2’lik skorla Alanyaspor’a karşı kazandığı görülüyor. Akhisar karşısında Yalçın Koşukavak ve öğrencilerine güven tam. 

TFF 1’inci Lig’de bu sezon ilk kez kendi taraftarının önüne çıkacak olan Bursaspor, yarın Akhisarspor’u konuk edecek. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden iki ekibi karşı karşıya getirecek olan bu zorlu randevu öncesinde, yeşil beyazlı ekibin evinde galibiyet hasreti bulunuyor. Sahasında oynadığı son 4 maçı kazanamayan Bursaspor, son 10 iç saha maçında ise yalnızca bir kez galip gelebildi. 

BİLETLERE İLGİ YOK

Bu süreçte 4 mağlubiyet alan ve 5 kez de rakipleriyle puanları paylaşan yeşil beyazlı ekip, evindeki sezonun ilk maçında kazanarak bu kötü grafiğini sonlandırmak istiyor. Sezonun ilk maçı olmasına karşın, önceki gün satışa çıkan biletlere ise ilginin az olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl ki kombine satışlarına nazaran bu yıl ki kombine satışlarının ise beşte bir oranında kalması endişe yarattı.

TEK GALİBİYET VAR

Öte yandan Bursaspor, son yıllarda sezonun evindeki ilk maçlarında dilediği sonuçlara ulaşamıyor. İç sahadaki son 7 sezonun başlangıç maçları dikkate alındığında; Bursaspor’un sadece bir kez kazandığı görülüyor. Bunun dışında 4 kez rakiplerine kaybeden yeşil beyazlılar, 2 kez de puanları paylaştı. Bursaspor, bu süreç içerisinde sezona evinde galibiyetle başladığı tek maçını ise 2017-2018 sezonunda 3-2’lik skorla Alanyaspor karşı aldı. Bursaspor’un son 7 sezondaki ilk iç saha maçları ve sonuçları ise şöyle;

İşte tablo 

Bursaspor–Kayserispor: 0-0
Bursaspor–Alanyaspor: 3-2
Bursaspor–Başakşehir: 0-2
Bursaspor–Gaziantepspor: 0-1
Bursaspor–Galatasaray: 0-2
Bursaspor–Galatasaray: 1-1
Bursaspor–Başakşehir: 0-1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X