Halk ekmek fırını yeni yüzüyle hizmete alınıyor

Kestel Belediyesi’nce 2007 yılında kent meydanında yeniden inşa edilerek hizmete alınan halk ekmek fırını yenilendi.

Halk ekmek fırını yeni yüzüyle hizmete alınıyor

OSMAN GÜNEŞ

Halk ekmek fırınında yapılmakta olan yenileme çalışmalarını inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar,  “İlçe sakinlerimiz için hijyenik bir ortamda sağlıklı ve ucuz ekmek üretimini gerçekleştirdiğimiz fırınımızın ekonomik ömrünü tamamlayan matador fırınlarımızı unlu mamuller üretiminde gelinen son teknoloji fırınlar ile yeniliyoruz. 1 adet yakıt ve pişirme süresi tasarruflu matador fırın ve 1 adet de döner fırın alınarak montaj çalışmalarını tamamladık. Bugün Francalı, tam, sarı, çavdar ve kepek ekmeği üreterek satışı gerçekleştiren fırınımız montaj çalışmaları tamamlanarak tam kapasite ile hizmete girdiğinde sütlü, tava, Fransız baget, sandviç ve tost ekmeği, tam tahıl çeşitleri, diyet ekmeği ve tüm unlu mamullerin üretimleri gerçekleştirilebilecek” dedi.

Kısa süre içerisinde hizmet girecek olan yeni üniteler ile halka daha zengin bir ürün çeşidiyle sağlıklı ve ekonomik ekmek üretmeye devam edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı Yener Acar, yenilenen fırınlara bir de satış reyonu ekleyerek halka daha nezih bir ortamda alışveriş yapma imkanı sağlayacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X