Hastavuk’a ‘ilham veren işletme’ unvanı

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) tarafından düzenlenen ‘Girişim ve İş Dünyası Zirvesi’nin 21’incisi ‘Türkiye’nin Yükselen Liderleri’ ana temasıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

Hastavuk’a ‘ilham veren işletme’ unvanı

Zirve kapsamında TÜRKONFED ve Londra Borsası işbirliğiyle hazırlanan Türkiye’nin Yükselen Liderleri araştırması da açıklandı. Bursalı Hastavuk, son 3 yılda hızlı büyüme grafiğiyle ‘İlham Veren İşletme’ unvanını aldı. Hastavuk Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Sezer, başarı hikayelerinin anlatıldığı paneldeki konuşmasında, tek başına lider olunamayacağını söyledi.

Lideri lider yapanın ekibi olduğuna vurgu yapan Sezer, ‘’Başarı da başarısızlık da ortaktır. HasTavuk’un başarısında  personelimizin gelişimi için sürekli eğitimler, teknolojik alt yapımız, iş geliştirme ve Ar-Ge yatırımlarımızın önemi büyük. Şu an Türkiye’de dünyanın en son sistem teknolojisiyle tavuk eti üretimi yapıyoruz. Bu üretim şeklimizin karşılığını lezzet ve kalite olarak alıyoruz. Öyle ki, geçtiğimiz günlerde Japonya ile anlaşma yaptık. Çok yakında Japonlar tavuğun HAS’ını yiyecekler” dedi. Sezer, HasTavuk’un yüzde 201 büyüme oranını emek, başarı ve gurur tablosu olarak tanımladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X