‘Herkese aynı hizmet anlayışıyla yaklaşacağız’

Saadet Partisi, Bursa adaylarını; Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

‘Herkese aynı hizmet anlayışıyla yaklaşacağız’

Aday tanıtım toplantısında partililere seslenen Karamollaoğlu, yerel seçimlere giderken bugüne kadar karşılaşmadıkları bir manzara ile karşı karşıya olduklarını söyledi. Karamollaoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı adeta bu seçimi, ittifak yaptığı MHP ile birlikte Türkiye’nin beka meselesine çevirdi. 16 yılda ne yaptınız? 16 yıldır beka problemi varsa bunun sorumlusunun kendileri olduğunu biliyorlar” dedi. 

“SADECE DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ”…

Dünyaya yeniden barışı getirmek için yola çıktıklarını dile getiren Karamollaoğlu, “Hükümetin yanlışlarını ortaya koyuyoruz. Zannediyorlar ki biz kendilerine husumet besliyoruz, düşmanlık yapıyoruz, oturup düşünesiniz diye, ders alasınız diye tekrarlıyoruz. Biz sizi üzmek için değil yanlışlarınızı düzeltesiniz diye söyledik ancak ders almadınız. Biz kimseye karşı husumet beslemiyoruz sadece doğruları söylüyoruz” dedi.

“ADALETTEN ŞAŞMAYACAĞIZ”… 

Göreve seçilen Saadet Partili belediye başkanlarının cepsiz bir ceket ile dolaşacağının vurgulayan Karamollaoğlu, “Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Dürüst olacağız. Mala, mülke, paraya yetim malına sahip çıkar gibi çıkacağız. Partizanlık yapmayacağız. Herkese aynı hizmet anlayışıyla yaklaşacağız. Kapımız herkese açık olacak. Bütün işlerimiz şeffaf olacak, adaletten şaşmayacağız. Biz çok farklı bir anlayışla geliyoruz. Demokraside kesinlikle taviz vermeyeceğiz.’

OLAY’A ZİYARET…

Bursa programı kapsamında Olay Medya’yı da ziyaeret eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, OLAY TV’de yayınlanan ‘Gündemin Getirdikleri Özel’ programına katılarak, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X