‘Herkesle hesaplaşacağız’

Yıldırım, “Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak” dedi.

‘Herkesle hesaplaşacağız’
 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde şike davasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Şike davası”nda yeniden yargılama olacağını hatırlatan Yıldırım şöyle konuştu: “Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak. Herkes de mahkemede olacak. Basın da orada olacak. Herkes oraya gelecek, doğruları ve bildiklerini anlatacak.’
 
MEZARA KADAR UNUTMAM

 

‘Öyle yalan konuşmak yok. Ortaya bir şey atıp, öyle yapmıştır diye konuşanlar, hakim ve savcının karşısına çıkınca öyle söylemiyor. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yapılanları mezara kadar unutmam. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız, yapan kişileri de unutmam, herkes ile kanun önünde hesaplaşacağız, az kaldı.” Yıldırım, gazetecilere de gerçek dışı haber yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X