Herşey çok güzel olacak

Takımın iyi yolda olduğunu ifade eden Aytaç Kara, ‘ilk 4 haftada galibiyet alamadık ama takım olma yolunda önemli mesafe kat ettik’ dedi.

Herşey çok güzel olacak

Bursaspor’un tecrübeli isimlerinden Aytaç Kara, ilk 4 haftayı iyi bir şekilde geçirdiklerini söyledi. Galibiyet alamadıklarını fakat takım olma yolunda önemli bir mesafe katettiklerini belirten Aytaç ‘Camiamız şuan takımdan memnun.

Yeni bir takımız ve bazı şeylerin rayına oturabilmesi için zaman lazım. Biz iyi yolda ilerliyoruz. Galibiyetlerde yakın zamanda gelecektir. Şimdi önümüzde bir Çaykur Rizespor maçı var. O mücadeleye iyi hazırlanıp, önümüze bakmak istiyoruz’ diye konuştu. 

ÇABUK ALIŞTIM

4 haftada iyi takımlara karşı oynadıklarının altını da çizen tecrübeli futbolcu şöyle konuştu: ‘Zor bir fikstürümüz var. Kazanabileceğimiz maçlarda vardı ancak olmadı. Transferin son gününde takıma dahil olan isimler var. Adaptasyon sürecini en kısa zamanda atlatırsak herşey daha iyi olacak. Ben de takımın yeni oyuncularından bir tanesiyim. Fakat çok çabuk alıştım. Taraftarımız inanılmaz. Bizlere destekleri çok büyük’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X