İnegöl zirveye çıktı

Tırmanış İl Birinciliği’nde 27 sporcuyla mücadele eden turuncu mavililer, 3 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya ile birinciliği elde etti.

İnegöl zirveye çıktı

Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tırmanış İl Birinciliği’nde İnegöl Belediyespor fırtınası esti. Belediyespor dağcılık branşı, 27 sporcu ile katıldığı organizasyonda 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve bir 5.’lik alarak en fazla madalya alan kulüp oldu. Turuncu lacivertliler, kulüpler sıralamasında birinci olmayı başardı. Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda İnegöl Belediyespor’dan lisans altı kategori dışı kızlarda Ayşenur Şen il birinciliği elde ederken, Ezgi Deren Solmaz ikinci oldu. Engelli kategorisinde Emre Bozkurt birincilik kürsüsüne çıkarken, lisans altı kategori dışı erkeklerde Rüzgâr Efe Öktem zirveyi kaptırmadı.

MADALYALARI TOPLADILAR

Minikler A kategorisinde turuncu mavili ekipten Akif Eray Koyu ikinci sırada yer alırken, Eren Yavuz ve küçükler A-B kategorisinde yarışan Furkan Yıldız üçüncülük kürsüsüne çıktı. Minikler B bayanlar kategorisinde İnegöl Belediyesporlu Beyzanur Sel ile erkeklerde Oğuzhan Bilgili üçüncü, Egemen Sevimli ise beşinci oldu. İnegöl Belediyespor, yarışmada gösterdiği başarıyla en çok madalya alan kulüp olarak kulüpler sıralamasında 1’incilik elde etti. İnegöl Belediyespor’u Yıldırım Belediyespor, İHH Dağcılık Kulübü, Mustafa Kemalpaşa Dağcılık ve Ayakizi Dağcılık kulüpleri takip etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X