İnegöl’ün Fikri’ne katkı verenler ödüllendirildi

Şehir yönetimine vatandaşların da dahil olması adına başlatılan İnegöl’ün Fikri projesine sundukları fikirlerle katkı veren biri 10 yaşında ilkokul öğrencisi olmak üzere iki kişi, İnegöl Belediye Meclisi’ne konuk oldu.

İnegöl’ün Fikri’ne katkı verenler ödüllendirildi

İnegöl’ün Fikri projesine önerileriyle katkı sağlayan Murat Karaman ve 10 yaşındaki Arda Biber, İnegöl Belediyesi temmuz ayı meclis toplantısına davet edildi. Meclis toplantısı başlangıcında, “Ben Başkan Olsam” sloganıyla fikirlerini İnegöl Belediyesi’ne sunan 5’inci sınıf öğrencisi Arda Biber ile Murat Karaman isimli vatandaşa hediye takdimi yapıldı. 

Belediye Başkanı Alper Taban, “Vatandaşımızın fikrine önem veriyoruz. Bununla ilgili İnegöl Belediyesi çalışanlarıyla ilk denememizi yapmıştık. Personelimizin fikrilerini 6-7 aydır topluyoruz. Şuanda 40 civarında fikir var. 2 vatandaşımızı da meclise davet ettik. Bir tanesi Arda Biber, 5’inci sınıfa geçti. Kendisiyle burada tanıştım.

Çevre ve su kirliliği ile yollarla alakalı fikirlerini bizimle paylaştı. Bir de Murat Karaman arkadaşımız var, kendisinin fikrileri bizlere ulaştı. İnegöl’ün Fikri projesini destekleyerek yeşil alanın değerlendirilmesi noktasında fikirlerini sunmuşlar. Bu konuda bir çalışma düşünüyoruz.

Bunu hayata geçirebilirsek, Murat kardeşimizin projesi olsun. Eksikler bizim olsun, bu eksikleri gidermeye çalışalım. Vatandaşımızı yönetime dâhil etmeye çalışıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X