Katil zanlısı 910 kamera incelenerek yakalandı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, 11 Eylül’de 34 yaşındaki Mehmet Öztürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıyı yapan zanlı 910 kamera incelenerek polis tarafından yakalandı.

Katil zanlısı 910 kamera incelenerek yakalandı

HAKAN GÖNÜL / OLAY

 

Olay, 11 Eylül’de saat 05.00 sıralarında, Mudanya İlçesi, Güzelyalı Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde unlu mamülleri satan bir işyerinde meydana geldi.

Kimliği tespit edilemeyen ve yüzünde kar maskesi bulunduğu belirtilen bir kişi, Mehmet Öztürk’e, işyerinin kapısından silahla iki el ateş ederek kaçtı. Saldırıda yaralanan Mehmet Öztürk, çevreden yetişenlerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ilk müdahale ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öztürk, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısı, Mehmet Öztürk’ün kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedini otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırttı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

910 KAMERA İNCELENDİ

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro amirliği ekiplerince cinayet gecesinden itibaren bu yana 910 güvenlik kamerası ve çok sayıda araç incelendi. Ekipler titizlikle yaptığı çalışmalar sonucu cinayet gecesi Kırmızı bir otomobil ile geldikleri ve çevrede uzun süre turladıkları tespit edildi. Geriye dönük 910 kamera incelendikten sonra şüphelilerin Yıldırım ilçesine bağlı Esenevler mahallesinde ikametlerine yapılan baskınla şüpheli İ.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X