Kavga sebebi ortaya çıktı! ‘Benimle mezara gidecek’

Ünlü manken Seçkin Piriler ve meslektaşı olan yakın dostu Meral Kaplan, geçtiğimiz ağustos ayında kavga etmişti. Neden olduğu bilinmeyen kavganın sebebinin aşk üçgeni olduğu ortaya çıktı.

Kavga sebebi ortaya çıktı! ‘Benimle mezara gidecek’

Seçkin Piriler ve Meral Kaplan, geçen ağustosta çocuklarıyla birlikte Bodrum’da tatile çıkmış, Gündoğan’da aynı evde kalan Kaplan ve Piriler’in evde başlayan kavgaları sokağa taşmıştı.

Hürriyet’in haberine göre, Piriler’in “Benimle mezara gidecek” dediği, Kaplan’ın ise sessiz kaldığı büyük kavganın nedeni aylar sonra ortaya çıktı.

MESAJLARI GÖRDÜ

İddiaya göre Kaan Tangöze’den iki yıl önce boşanan Seçkin Piriler, o dönem aşk yaşadığı avukat sevgilisiyle, boşanma davası devam eden Meral Kaplan’ın mesajlaşmalarını yakaladı.

Kavga sonrası Piriler, Meral Kaplan’ı evden kovmuş, hayatından tamamen çıkarmıştı.

“BUNU BANA NASIL YAPAR?”

Yaşananları geçen hafta yakın dostlarına anlatan Seçkin Piriler’in, “Meral’i sevgilimle mesajlaşırken yakaladım. Bana yanlış yaptı. Kendisi de itiraf etti zaten. Bunu bana nasıl yapar? Kavga haberleri çıktığı sırada konuşmamam için eski kayınvalidemi arayarak resmen beni tehdit etti” diyerek dostlarına dert yandığı iddia edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X