Mevlana’nın tapuları hazır

Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri Projesi’nin hazırlanan kat irttifakı tapuları Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından imzalandı.

Mevlana’nın tapuları hazır

Yıldırım Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm hamlesinin ilk etabı olan Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri’nin mimari projelerinin onaylanması ile birlikte de bağımsız bölümlere ait kat irtifak tapuları hazırlandı.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük tarafından imzalanan tapular, projedeki hak sahipleri için yeni bir hayatın habercisi oldu. Kat irtifakı tapuları çıkan, konut ve ticaret fonksiyonu olan 7347 adada yer alan 344 konut ve 67 dükkan ile 7350 adada yer alan 308 konut ve 64 dükkan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hak sahiplerine teslim edilecek.

YENİ YILDIRIM’IN İLK ADIMLARI”… 

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri projesinin  kat irtifakı tapuları hazırlanmasıyla birlikte, uzlaşma görüşmelerinde belediyeyle ön sözleşme imzalayan hak sahipleriyle yapacakları kat karşılığı sözleşme görüşmelerine, kısa süre içerisinde başlayacaklarını söyledi. Edebali, “Hak sahipleri ile görüşmeleri kısa süre içerisinde sonuçlandırarak inşaatımızın tamamlanmasıyla modern, güvenli, sağlıklı ve en önemlisi insanlarımızın özlemini çektiği konutlarda yaşamın kapılarını hemşehrilerimize açacağız. Kat irtifakı tapularımız hak sahiplerine hayırlı olsun. Standartları yüksek, depreme dayanıklı, nitelikli ve sağlıklı konutlarımız, mutlu insanların yaşadığı Yeni Yıldırım’ın ilk adımları olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X