Minderde fırtına dindi

Okullararası Genç Erkekler B Güreş İl Birinciliği’nde serbest stilde Gürsu TSO MTAL, grekoromen stildi ise Mimar Sinan MTAL şampiyon oldu.

Minderde fırtına dindi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Genç Erkekler B Güreş İl Birinciliği’nde heyecan dindi. Yaklaşık 200 güreşçinin katıldığı müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Kestel Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyonda serbest stilde Gürsu TSO MTAL, grekoromen stildi ise Mimar Sinan MTAL şampiyon oldu. Büyük heyecanın yaşandığı İl Birinciliği’nde 57 okuldan toplam 194 sporcu mücadele etti.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

İki gün süren müsabakalarda güreşçiler kürsü için ter dökerken, serbest stilde Gürsu TSO MTAL’nin ardından Öztimurlar MTAL ikinci, BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi üçüncü ve Gürsu TOKİ Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu. Mimar Sinan MTAL’nin şampiyon olduğu grekoromen stilde ise Karacabey MTAL ikinci, Vani Mehmet AİHL üçüncü ve Mustafakemalpaşa AİHL dördüncü sırada yer aldı. 

Kıyasıya mücadelelere sahne olan müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödüllerini Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu, Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, Güreş İl Temsilcisi Celaleddin Güneş verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X