Mini Çarşı dükkanları camla kapatılıyor

Güzelyalı Yeni Mini Çarşı’da bulunan 23 dükkan, camla kapatılarak kışın kullanıma uygun hale getiriliyor.

Mini Çarşı dükkanları camla kapatılıyor

Eski Mini Çarşı’nın yenileme çalışmalarının yanı sıra Güzelyalı Postanesi karşısında ‘Yeni Mini Çarşı’ yaparak, esnafı tek bir çatı altında toplayan Mudanya Belediyesi, çarşının yaz-kış kullanıma uygun hale getirilmesi için çalışmalara başladı. Yalnızca yazın kullanıma uygun olan Yeni Mini Çarşı’da bulunan 23 dükkan, camla kapatılarak kışın kullanıma uygun hale getiriliyor. 

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülen çalışmaların ardından Mini Gece Çarşısı için de aynı imalat yapılacak. Mini çarşıların yenilenen yüzleriyle kışın da rahatlıkla hizmet verebileceğini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçede yaşayan esnaf ve vatandaşın isteklerine acil çözümlerle yanıt verdiklerini belirterek, “Herşey Mudanyalıların mutluluğu için. Bu hizmetleri içimizdeki insan sevgisi, Mudanya sevgisiyle yapıyoruz. Her zaman da aynı aşkla hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X