Mudanya’da taşeron personeli belediye çatısı altında

Mudanya Belediyesi, 696 Sayılı KHK ile ilgili tüm prosedürleri yerine getirerek, taşeron personeli belediye çatısı altına aldı.

Mudanya’da taşeron personeli belediye çatısı altında

Mudanya Belediyesi, taşeron şirket personelinin belediye şirketlerine geçirilmesini düzenleyen Kanun Hükmünde Kararname gereği tüm prosedürleri yerine getirdi. MUD- BEL Personel A.Ş adlı şirketin kuruluşunu tamamlanırken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.

1 Nisan 2018 itibari ile taşeron olarak çalışan personelin belediye şirketi altında çalışmalarını sürdüreceğini belirten Hayri Türkyılmaz, tüm personele hayırlı olması dileklerinde bulundu. 

Yeni dönemle ilgili bilgilendirme de yapan Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görevde olduğu 4 yıllık süreçle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Mudanya’ya hizmet noktasında emek veren tüm personele teşekkür eden Türkyılmaz, taşeron personelini kendi şirketinin bünyesine geçirerek süreci sorunsuz tamamlayan ilk belediyeler arasında yer aldıklarını ifade etti.

Türkyılmaz, “Bakanlar Kurulu kararı geldi, şirketimizin kuruluşu tamamlandı. Bütün taşeron çalışanlarımız belediyemizin şirketine geçmiş oluyor. Bu belediye kocaman bir aile” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X