Mudanya’ya Ata Park

Mudanya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve içinde 10 metrelik Atatürk profilinin bulunacağı Ata Park Projesi’nin temeli törenle atıldı. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’nın yeni buluşma noktası Ata Park olacak” dedi.

Mudanya’ya Ata Park

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediyesi, Halitpaşa Caddesi’nde belediyeye ait alanda Ata Park Projesi’nin yapımına başladı. 
700 metrekare alan içinde yeşil alan, oturma, dinlenme alanları ve 10 metrelik Atatürk profilinin bulunacağı Ata Park Projesi’nin temeli törenle atıldı.

Törene, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Ayyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ve vatandaşlar katıldı. 

Mudanya’nın var olan değerlerini koruyarak, geliştirerek geleceğe taşıma noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizde söz vermiştik. Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak, demiştik.

Alnımıza bir tek kara leke kondurmadan bu vatanı bizlere emanet eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize borcumuzu ödüyoruz. Onların emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet sürdürmek adına canımız pahasına çalışacağız. Herkesin imreneceği buluşma noktasını hayata geçiriyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün 10 metre boyunda hangi yönden bakarsanız bakın silüetini göreceksiniz. Bu parkın süresi 45 gün. Temmuz’un 15’inde teslim edilecek. Herkesin imreneceği, hepimizin gurur duyacağı bir park olacak” dedi. 

Törene katılan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da, “Burada, hayatımızın her noktasında yaşadığımız bu tarihsel süreçte kendisini saygıyla minnetle andığımız Ata’mızı göreceğiz. Mudanya barışın kenti, zeytinin başkenti, bu tür güzel projelerle daha anlamlı olacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X