Okul servislerinin sürücülerine kurs

Yenişehir Halk  Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce, okul servis araçlarını kullanan sürücülere, ‘Okul Servis Aracı Sürücüleri Eğitimi’ veriliyor.

Okul servislerinin sürücülerine kurs

GÜRHAN ADANA

Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Güzel, ilçede öğrenci taşıyan okul servisi sürücülerine yönelik başlattıkları eğitim kursuna sürücülerin yoğun talep gösterdiğini bildirdi. Kursa 95 araç sürücüsünün katıldığını anlatan Güzel, ikinci kurs için ise başvuruların başladığını kaydetti. Güzel, kursa katılmak isteyen servis aracı sürücülerinin Halk Eğitim Merkezi’ne başvuruda bulunmalarını istedi. Kursta, iş güvenliği, sürüş psikolojisi, trafik sistemi ve trafik güvenliği, güvenli araç kullanımı, okul taşıtları konuları işlendiğini ifade eden Güzel, sürücülerin bilinçlendirilmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Öte yandan kursun ilk gününde servis araç sürücülerine seslenen Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ‘Çocuklara sevgiyle yaklaşmalısınız. Her çocuğu kendi çocuğunuz gibi görmelisiniz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X